subota, 15. svibnja 2010.

Cvijet za Saru

Dobila sam zadatak napraviti torbicu za djevojčicu od 10 god. za rođendanski poklon. Rečeno mi je samo da bude vesela i šarena i da ne kompliciram previše! :)
Mislila sam i mislila, i evo što sam smislila.

Potrudila sam se da izgleda dovoljno vesela za curicu a i da bude nosiva kada naraste.
Jesam li uspjela? :)
I da, ovo je moja prva torbica ikad! Dobro lažem, jednom sam neki ceker prepravljala ali ovo je prva torbica napravljena od početka!
I baš mi se svidjelo tako da uskoro očekujte nove!

Broj komentara: 10:

  1. već sam te na forumu pohvalila, al moram još jednom! ne mogu virovat da ti je ovo prva torba, a da ovako savršeno izgleda! a ja bi je nosila, a nisam više djevojčica, tako da virujem da si uspila u namjeri ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. wwwwwwwwwwwwooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwww...mišiću.....pa ti si ve bolja i bolja....torba ti rula ketsto ;)))))

    super super super super.....mala ima sreće što poznaje SmallG :)

    pusa
    nina

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepo si to smislila. Bas je dobra! :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Daaa! svaka čast, super ti je ispala ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala svima! :*
    I čula sam da se Sari jako sviđa torbica!
    Jeeee!

    OdgovoriIzbriši
  6. Hehej, malo G! Torbičak je za 10! Svaka čast na ideji! I ja bih je nosila (premda nemam 10) ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. da,da....narudzbu si dobila dva tri dana prije Sarinog rodjkasa...i rekla sam ti da puno ne komplicirash :-)....kada je u petak navecer dosla gotova torbica, nisam znala sto napraviti...gledala sam je izvana, iznutra, okretala, svaki detaljchich prouchavala i nisam se mogla nachuditi kako je cute, kao je uredno sve napravljeno i kako je to jednostavno - super torba....htjela sam je zadrzati za sebe i rekla sam ti - gle, SmallG - ja bi sada tu torbicu ostavila sebi doma...jedva si me odgovorila...drago mi je da jesi, jer je Sara bas torbica-freak djevojchica i bas je bila happy!!!!...a i njena mama :-)

    OdgovoriIzbriši